• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Postare ProVol IO4 1
  • septembrie 25, 2023

Training pentru coordonatori de voluntari

Cursul este adresat coordonatorilor de voluntari sau celor care doresc sa lucreze în calitate de coordonatori de voluntari,  unde veți învăța de la recrutare, selectie, capacitare până la monitorizarea și evaluarea voluntarilor. De asemenea vom lua în discuție teme legate de comunicare, relatii publice, networking, evenimente și nu în ultimul rând aspecte legate de fundraising, financiar și legislație în domeniul voluntariatului. Toate aceste teme în 6 sesiuni. Programul de formare gratuit se va desfășura online prin Zoom, în perioada noiembrie – decembrie 2023.

Să coordonezi voluntari poate fi unul din cele mai tari joburi posibile. Ce poate fi mai frumos decât să lucrezi cu oameni motivați de binele comunității, dispuși să ofere din timpul, competentele și talentul lor? Dar, ca sa fii sustenabil în acest domeniu și să obții rezultate notabile o perioada lungă de timp e nevoie de o organizare riguroasă și profesionalism. Iar cursul nostru va aborda exact aceste subiecte: managementul profesionist al voluntarilor și a programelor de voluntariat.

Te poți înscrie până în data de 31 octombrie 2023, completând acest formular.

Aici găsești un info-pack ce conține toate detaliile necesare.

Trainingul face parte din cadrul proiectului ProVol Digital, co-finanțat prin Programul Erasmus+ și este implementat de “Gemeinsam leben und lernen in Europa e.V.” (DE), în parteneriat cu EBpm (AT), Dobrovolnické centrum, z.s. (CZ) și Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (RO).