• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Untitled design 12

Organizare întâlniri de jocuri de societate

O altă direcţie de dezvoltare a voluntariatului în comunitatea locală este prin acţiuni/programe de voluntariat sprijinit de către angajator (voluntariat realizat de către angajaţi în timpul programului de lucru). CVCN încurajează companiile din Cluj-Napoca şi împrejurimi să iniţieze acţiuni de voluntariat în rândul angajaţilor, ajungând astfel să aibă un impact social pozitiv în comunităţile in care îşi desfăşoară activitatea. CVCN propune acţiuni de voluntariat pliate pe interesele angajaţilor si pe strategile de CSR ale companiei.

Acesta este un proces ce se desfăşoară în colaborare cu compania implicată şi presupune o serie de paşi: de la sondarea intereselor angajaţilor, până la implementarea şi evaluarea acţiunii de voluntariat corporatist. Cercetările arată că angajaţii  sunt mai fericiţi şi mai fideli companiei dacă aceasta dovedeşte creativitate şi inovaţie în ceea ce priveşte activităţile pe care le propune şi mai ales dacă se aliniază valorilor personale ale angajaţilor oferind oportunităţi de creştere şi dezvoltare. Astfel, un program de voluntariat sprjinit de angajator poate cultiva şi încuraja colaborarea şi munca în echipă, promovând un mediu în care angajaţii se simt inspiraţi şi joacă un rol esenţial în realizarea unui impact pozitiv în comunitate.

Serviciile de voluntariat sprijinit de angajator pot fi gratuite (în cazul în care fac parte din proiecte deja finanţate) sau contracost, la solicitarea dumneavoastră.

În cazul în care sunteţi interesaţi de serviciile furnizate de CVCN, vă rugăm să ne contactaţi la email: cluj@voluntariat.ro pentru a discuta despre domeniul în care doriţi să vă implicaţi, tipul de acţiuni de voluntariat agreat şi alte detalii legate de organizarea efectivă a unei acţiuni de voluntariat.