• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
EVS River CVCN
  • iulie 18, 2016

EVS River in Baia Mare

In 15 iulie 2016, a avut loc, in Baia Mare, EVS River, un eveniment de multiplicare a rezultatelor proiectului EVSification si de celebrare a 20 de ani de existenta a Serviciului European de Voluntariat.

EVS River a adus impreuna actorii implicati in acest program si anume: organizatii acreditate care trimit si gazduiesc voluntari SEV, coordonatorii acestora, mentori, profesori de limba romana/engleza, voluntari locali, fosti si actuali voluntari SEV. Totodata au participat si tineri care isi doresc sa participe la un stagiu de voluntariat, dar au nevoie de mai multe informatii despre program, si organizatii care planuiesc sa obtina acreditarea sau sa colaboreze cu voluntari SEV, la nivel local.

Evenimentul s-a desfasurat in 3 sesiuni, la care participantii s-au inscris in functie de informatiile pe care le aveau de oferit sau pe care doreau sa le afle si experientele/povestile de succes pe care vroiau sa le impartaseasca. Printre subiecte s-au numarat: motivarea voluntarilor, managementul conflictelor, viata dupa SEV, managementul proiectelor, networking, acreditare si multe altele.

Evenimentul a fost organizat de Team for Youth Association in parteneriat cu Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (in cadrul proiectului EVSification) si Fundatia Baia Mare 2021.