• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
DSC 0396

Activităţi de formare

CVCN îşi propune să dezvolte domeniul voluntariatului, una dintre direcţii fiind furnizarea de servicii de formare de înaltă calitate. În decursul timpului, CVCN a devenit unul dintre cei mai importanţi furnizori de activităţi de formare în domeniul voluntariatul din ţară (a furnizat peste 750 de ore de formare).

În calitate de dezvoltator de programe de formare, CVCN crează cursuri cu grad ridicat de aplicabilitate, utilizând experienţa acumulată şi un mix echilibrat de teorie si practică. Ingredientele cursurilor noastre sunt: nişte obiective de învăţare bine stabilite, o metodologie ce presupune interactivitate – în special metode experienţiale, o abordarea creativă a temelor şi nu în ultimul rând respectul pentru individualitatea participanţilor.

Oferim cursuri de formare pe următoarele teme:

  • Managementul voluntarilor locali şi managementul voluntarilor internaţionali;
  • Managementul programelor de voluntariat;
  • Înfiinţarea şi managementul unui centru de voluntariat;
  • Dezvoltarea competenţelor voluntarilor în munca în domeniul social;
  • Învăţare interculturală prin voluntariat – pentru voluntarii organizaţiei dumneavoastră;
  • Dezvoltarea personală a voluntarilor – pentru voluntarii organizaţiei dumneavoastră;
  • Service-learning;

Expertiza noastră în domeniul voluntariatului a fost recunoscută în 2014 de ANPCDEFP prin “Premiul de excelenţă la categoria Serviciul European de Voluntariat” , precum şi de Federaţia Volum prin premiul “Centrul de Voluntariat al Anului” în patru ediţii anuale: 2011, 2012, 2013 şi 2015.

Cursurile sunt furnizate de o echipă de formatori profesionişti, cu o experienţă de peste 10 ani, atât în activităţi de formare, cât şi în implementarea de proiecte în domeniul voluntariatului.

Serviciile de formare pot fi gratuite (în cazul în care fac parte din proiecte deja finanţate) sau contra cost la solicitarea dumneavoastră, costul estimativ al unei zile de training fiind de 150 euro/zi/formator.

În cazul în care sunteti interesati de serviciile de formare ale CVCN, vă rugăm să ne contactaţi la email: cluj@voluntariat.ro pentru a discuta depre nevoile de formare ale participanţilor, obiectivele de învăţare, precum şi despe detaliile organizării cursului.