• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
DSC 0437 min 1

Voluntariat sprijinit de angajator

CVCN oferă serviciul de organizare de întâlniri de jocuri de societate (board games) pentru copii, tineri şi adulţi. Vizăm în mod special copiii şi tinerii defavorizaţi social sau din mediul rural care au oportunităţi reduse de socializare şi învatare prin joc.

Deoarece jocurile, inclusiv jocurile de societate, reprezintă un mecanism eficient de dezvoltare personală (creşterea încrederii de sine, dezvoltarea abilităţii de relaţionare, de rezolvare a problemelor, muncă în echipă, îmbunătăţirea memoriei, dezvoltarea gândirii critice şi a creativităţii, etc.),  CVCN a devenit de-a lungul timpului un utilizator fervent al jocurilor în munca sa cu diverse grupuri de copii, tineri sau adulţi. Astfel, am reuşit ca în decursul timpului să avem o colecţie masivă de jocuri pe care dorim să le împărtăşim cu toţi cei care apreciază bucuria jocului şi întrevăd valoarea de dezvoltare personală şi educaţie a acestuia.

CVCN organizează întâlniri în care cei interesaţi pot să beneficieze de jocuri la sediul organizaţiei şi la cerere în mediul rural în judeţul Cluj. Jocurile de care dispunem: Ubongo si Ubongo 3D, Cluedo, Reteaua Energetica, Carcassonne, Jenga Gold, Abalone, Qwirkle, Ticket to Ride Europa, Dominion, Ligreto, Dixit, Set, Gobblet, Agricola, Jungle Speed, Zooloreto, Ingenious, Catan, Thurn und Taxis, Saboteur, Kaker lLaken Poker, Halli Galli, Eiertanz, Heckmeck, Mucks Mauschen Still, Stone Age Junior, Up and down, Obstgarten, Diego Drachenzahn, Kleine Magier, Keltis, Villa Paletta, Zauber Lehrlinge, Zicke Zacke, Sagaland, Kayanak.

Serviciul de organizare de întâlniri de jocuri de societate sunt gratuite. Închirierea jocurilor este contra cost. În cazul în care sunteţi interesaţi de organizarea unei întâlniri, vă rugăm să ne contactaţi la email: cluj@voluntariat.ro pentru a discuta detaliile unei astfel de întâlniri şi respectiv criteriile pentru solicitarea întâlnirilor în afara oraşului Cluj-Napoca.