• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000114 medium
  • iunie 20, 2011

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca – partener Barcamp Volunteq v1.0

Volunteq este un eveniment ce se adreseaza celor care activeaza in Serviciul European de Voluntariat fie ca sunt organizatii, coordonatori de proiect, mentori sau voluntari.

Peste 85 de organizatii interesate si/sau implicate in SEV, mentori si voluntari se vor intalni in perioada 23-26 iulie 2011 in Oradea la BarCamp Volunteq v1.0.

Daca stii ce e SEV (Serviciul European de Voluntariat), daca ai experienta in implementarea proiectelor ca si manager, coordonator de proiect, mentor sau oricare dintre actorii SEV, daca abia te-ai acreditat ca si organizatie SEV, daca ai vrea sa te acreditezi sau vrei doar sa vezi cum poti implementa proiecte SEV atunci Volunteq e locul potrivit pentru tine.

Pe durata seminarului vei avea ocazia sa conduci sau sa asisti la ateliere de discutii, sa sustii sau sa participi la sesiuni de informare unde fiecare va putea sa isi promoveze serviciile, sa organizezi sau sa participi la sesiuni de formare unde vei invata cum sa-ti imbunatatesti proiectele SEV.

Inscrie-te pe site, completeaza formularul online pana la 1 Iulie 2011 si participa la Volunteq. Mai multe detalii despre eveniment, agenda acestuia dar si despre procedura de inscriere gasiti aici.

Organizatori: Fundatia Life Tineret in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale – ANPCDEFP (Programul Tineret in Actiune), Pro Vobis – CNRV, Centrul de Voluntariat Cluj Napoca, Asociatia Art Fusion, Asociatia CREATIV, Forumul Tanar din Odorhei, Fundatia Culturala TIMPUL si Fundatia Sfintii Trei Ierarhi.

Volunteq v1.0 are loc in cadrul Anului European al Voluntariatului 2011 si este finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.