• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000157 medium
  • mai 2, 2012

CVCN sustine Gala “Go Free Awards”

„Go Free – Asociatia pentru Sprijinirea Societatii Civile” anunta cea de-a doua editie a Galei„Go Free Awards”. Lansat in 2011, proiectul a avut ca tinta recunoasterea tinerelor talente din mediul academic clujean si promovarea lor in societate ca adevarate modele de urmat. Go Free Awards 2012 aduce in plus, fata de prima editie, accentul pe participare publica si pe contributii ale studentilor si profesorilor din Universitatea Babes-Bolyai in comunitatea locala.

In prima editie, Asociatia Go Free a premiat peste 40 de studenti din Universitatea Babes-Bolyai care au excelat in diverse domenii de studiu si care s-au remarcat prin participarea la concursuri nationale si internationale, castigarea unor burse, contributii individuale sau sprijin acordat grupurilor dezavantajate, dar i-am premiat si pe acei studenti care au reusit prin voluntariat sa faca o diferenta in societate. Cand ne-am hotarat sa identificam studentii din Universitatea Babes-Bolyai care s-au remarcat la nivel local, national si international doream sa recunoastem inovatia, performanta si creativitatea acestora.

Nominalizarile pot fi facute pe site-ul www.gofree.ro pana pe 6 mai, la una din urmatoarele categorii de premii: „Premiile Academice”, „Premiile Civice” (Student Voice, Cea mai buna campanie publica, Profesorul Go Free), „Premiile Go Free” si „Zmeura Go Free”.

Premiile academice vizeaza atat studentii din Universitatea Babes-Bolyai, cat si profesoricare, prin activitatea lor activitatea, pot fi considerati modele de succes in comunitatea academica. Asociatia Go Free va acorda mai multe premii la categoria Premii Civicepersoanelor (studenti sau profesori) care au spirit de actiune, initiativa si prezenta vie in comunitate. De asemenea, vom premia campaniile cu cel mai mare impact in comunitatea academica/clujeana realizate de studenti. Premiile Go Free pentru studentul cel mai creativ, inovator; studentul caruia nu ii este frica sa viseze si sa isi puna in aplicare ideile indraznete. La categoria Zmeura Go Free studentii vor avea libertatea de a nominaliza acei profesori a caror activitate profesionala nu o considera potrivita pentru functia pe care o indeplinesc. Intrucat in Romania, spre deosebire de alte state, evaluarea profesorilor de catre studenti a fost mereu un subiect mai putin abordat public, noi dorim sa oferim studentilor sansa de a-si evalua profesorii atat in sens pozitiv oferind exemplele de urmat, cat si contra-exemplele.

Gala de premiere va alea loc pe 11 mai 2012. Evenimentul Asociatiei Go Free este sprijinit de Universitatea Babes-Bolyai, organizatii non-guvernamentale precum Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai, Asociatia Studentilor Sociologi „Cluster”, Asociatia Studentilor Romi „Romano Suno”, Asociatia EuroAlter, precum si Romania Pozitiva, CRPedia, lumebuna.ro.

Detalii cu privire la scopul, obiectivele si metodologia de nominalizare sunt disponibile pe site-ul www.gofree.ro la sectiunea Go Free Awards sau la persoana de contact: Presedinte, Andra Camelia Cordos, tel: 0742554321,
cordosandra@gmail.com.

                      afis adele 30 04 01