• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000210 medium
  • noiembrie 27, 2012

Bijuterii handmade din materiale reciclate

Sambata 24 noiembrie intre orele 15.00 si 19.00, 5 voluntari internationali ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca au participat activ la Bazarul de Craciun organizat de catre Centrul Educational Comunitar Waldorf „Zenit”, centru in care doi dintre voluntari desfasoara activitati zilnice din luna octombrie.

Pragul Bazarului a fost trecut de peste 800 de copii, tineri si adulti care au vizitat cele peste 40 de standuri cu produse handmade, au participat la ateliere creative si s-au bucurat de atmosfera de sarbatoare din intreaga scoala, delectandu-se cu concertele de pian, flaut si chitara ale copiilor.

Voluntarii au pregatit pentru vizitatori cercei handmade, realizati, din materiale reciclabile, in cadrul atelierelor creative initiate in proiectul „You(th) redefine culture” – proiect pilot Societal, finantat prin Programul Tineret in Actiune.

Banii stransi, anunta Viktorja Kacane (Letonia), voluntar-coordonator al atelierelor creative, vor fi folositi pentru a achizitiona biciclete cu care voluntarii sa se poata deplasa mai usor in Cluj la activitati. Alaturi de Viktorja au participat la bazar si Monika Hryzlikova (Republica Ceha), Unnur Stefansdottir (Islanda), Jennifer Bunk (Germania) si Nora Dopelbauer (Austria).

bazar%201
bazar%202