• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000141 medium
  • decembrie 18, 2011

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca este Centrul de Voluntariat al anului 2011 in Romania

Luni, 12 decembrie 2011, a avut loc la Bucuresti Gala Voluntarilor 2011, eveniment organizat de Organismul national de coordonare al AEV 2011 in Romania, VOLUM, ANPCDEFP, Pro Vobis si ANST.
Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) a fost reprezentat de catre directorul executiv Nicoleta Racolta cu 4 nominalizari la urmatoarele categorii: centrul de voluntariat al anului 2011, coordonatorul de voluntari al anului 2011, proiectul de voluntariat al anului in domeniul activism civic si drepturile omului, proiectul de voluntariat al anului in domeniul educatie. La aceasta editie a galei, CVCN a castigat distinctia de „Centrul de Voluntariat al anului 2011”. Suntem extrem de mandri sa primim acest premiu intr-un moment atat de important – finalul Anului European al Voluntariatului! Dorim pe aceasta cale sa multumim tuturor voluntarilor locali si internationali care s-au implicat in activitatile derulate pe parcusul anului 2011, colaboratorilor locali si internationali, dar si finantatorilor nostri.
Gala Voluntarilor 2011 are rolul de a aduce voluntarii, proiectele de voluntariat, coordonatorii de voluntari si centrele de voluntariat in atentia publicului larg si a mass-media, pentru a ridica profilul voluntariatului in Romania si a oferi o binemeritata recunoastere publica oamenilor care isi daruiesc constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru a-si dezvolta comunitatile.