• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000171 medium
  • iulie 2, 2012

Serviciul European de Voluntariat – o oportunitate de invatare

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca va invita sa participati in data de 09 iulie 2012 la un eveniment cu si despre voluntari internationali. Evenimentul va avea loc la sediul Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca str. Virgil Fulicea nr. 1 ap. 1 Cluj-Napoca, intre orele 10.00-16.00.

Evenimentul este destinat tinerilor intre 16 si 30 de ani care sunt interesati de oportunitatile de voluntariat internationale.
Cafeneaua publica (world cafe) este o metoda creativa de a stimula un dialog semnificativ si colaborativ in jurul unor subiecte pe care participantii le considera importante. Ideea evenimentului este de a discuta perspective diverse despre voluntariat intr-o maniera directa si interactiva chiar cu cei implicati in acest program: voluntari europeni aflati in acest moment in stagiu in Romania, voluntari romani reintorsi din stagiile lor si organizatii care gazduiesc voluntari internationali.

Mentionam ca prin acest program de finantare, voluntarilor li se asigura cazarea, masa, transportul international si local, suport si sprijin personal si profesional, lectii pentru deprinderea limbii tarii gazda si bani de buzunar. Stagiile de voluntariat oferite prin Serviciul European de Voluntariat au, de regula, o durata intre 2 luni si 1 an.
Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poti beneficia o data in viata!

Ne dorim ca la sfarsitul evenimentului sa se contureze o imagine globala asupra Serviciului European de Voluntariat astfel incat aceasta oportunitate oferita de Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene sa poata fi folosita la maxim de catre cei interesati.

Va rugam sa confirmati prin email prezenta la eveniment pana in data de 06 iulie 2012 la urmatoarele coordonate: e-mail programecvcn@voluntariat.ro tel. 0264 431 411, mobil 0746 786 881, persoana de contact: Ioana Bere.