• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000134 medium 1
  • noiembrie 9, 2011

Cursuri gratuite acreditate CNFPA

Va invitam sa va inscrieti la cursurile gratuite, certificate CNFPA, oferite de Centrul Regional de Formare Antreprenoriala Cluj prin proiectul “Dezvoltarea inovatiei, creativitatii, responsabilitatii si sustenabilitatii antreprenoriatului strategic romanesc”. Proiectul este derulat de Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa (ARTI), in parteneriat cu Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si Siveco Romania si finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013.

Centrul Regional de Formare Antreprenoriala Cluj va gazdui, in perioada februarie 2012 – aprilie 2013, 16 cursuri gratuite de formare profesionala adresate tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, interesati de sectorul antreprenorial.
Training-urile acopera o arie bogata de formare in domeniul antreprenoriatului: „Manager proiect”, „Manager resurse umane”, „Manager al sistemului de management securitate si sanatate in munca”, „Manger de inovare”, “Manager imbunatatire procese”, „Expert evaluator de intreprinderi”, „Contabil”, „Cercetator economist in marketing”, „Asistent in relatii publice si comunicare”, „Agent comercial”, „Competente sociale si civice (responsabilitatea sociala a companiei)”, „Competente antreprenoriale (leadership)”, „Competente antreprenoriale (negociere)”, „Competente antreprenoriale (legislatie comerciala)”, „Tehnologia informatiei si comunicarii”, incluzand si „TIC – elemente suport in managementul firma – Microsoft Project” si „Managementul documentelor”.

Cursurile vor fi sustinute de traineri autorizati si se vor derula in perioada februarie 2011 – aprilie 2013, intr-un spatiu ultracentral (str. Fulicea nr. 1 ap. 1). Ele cuprind atat o parte teoretica, cat si practica, si se vor desfasura atat fata-in-fata, in grupe a cate 20 de cursanti, cat si online.

Pentru a va inscrie la cursurile din Cluj, trebuie sa aveti domiciliul (domiciliul stabil sau flotant) in Regiunea Nord-Vest (judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare, Salaj).

Pentru inscrieri va rugam sa consultati site-ul www.fiitanarantreprenor.ro la sectiunea Inscriere cursuri gasiti cele 4 formulare de inscriere. Va rugam sa le completati, semnati si scanati si sa le trimiteti la adresa nicoleta.racolta@arti.ro intr-un mail al carui subiect trebuie sa fie “Inscriere curs nume”
Informatii suplimentare puteti obtine la telefon 0364.730.043 sau 0729. 837. 773 sau la sediul Centrului de Formare, pe strada Virgil Fulicea nr. 1, ap. 1 (vizavi de Casa Matei Corvin).

Daca sunteti din alta regiune, va puteti inscrie la cursurile derulate de celelalte 5 astfel de centre din tara la Brasov, Craiova, Constanta, Iasi si respectiv Timisoara, scriind la adresa inscrieri@fiitanarantreprenor.ro sau contanctandu-ne la telefon 0771 571 846, Iulia Sandulescu – responsabil inscrieri.

Locurile la cursurile fata-in-fata sunt limitate (20 de cursanti/curs), asadar va recomandam sa va inscrieti cat de curand!

Va asteptam!