• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000094 medium
  • aprilie 18, 2011

Clujenii sunt generosi cu cainii fara stapan

Clujenii au donat 450 de kg de hrana pentru cainii fara stapan din adapostul Asociatiei “Trei frati patati” din Turda, in cadrul campaniei “Ham, Ham Ham nevoie de ajutorul tau!” organizata de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN). Colecta a venit ca raspuns la apelul facut de administratorii adapostului care au semnalat dificultatile majore cu care se confrunta in ingrijirea cainilor.

Pe langa hrana, clujenii au donat si 570 lei pentru tratamente de deparazitare interne si externe, solutii dezinfectante pentru mediul lor ambiant, tratamente medicale, vaccinuri si materiale pentru construirea de custi. “Cu ajutorul donatiilor vom hrani cei 90 de caini o luna si jumatate si, ceea ce este foarte important, vom oferi tratament medical si casute noi si curate, dandu-le astfel sansa la o viata mai frumoasa”, a declarat Brandusa Faur – reprezentanta Asociatiei ”Trei frati patati”.

Colecta organizata de CVCN a avut loc sambata, 16 aprilie 2011, intre orele 13.00 si 18.00, in Iulius Mall – in fata magazinului Zoomania (spre parcarea subterana) si in Polus Center in fata magazinului Skydome Acvaristica .

Aceasta activitate face parte din proiectul “Do! Do! Do! It’s time for You!”, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, cu sprijinul logistic al Polus Center si Iulius Mall Cluj-Napoca.