• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000084 medium
  • iulie 1, 2010

Proiectie de film in Zorki off the Record

Joi 8 iulie 2010, de la ora 20.00 Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca va invita in Zorkii off the Record (Str. I. Ratiu nr 10 pe colt) la o proiectie de film.
Pe tot parcusul Saptamanii Nationale a Voluntariatului 2010, echipa CVCN a avut alaturi o echipa de filmare profesionista si un fotograf profesionist care au participat la toate evenimentele organizate. Scopul prezentei lor a fost realizarea unui film despre povestea voluntarilor straini in Romania, despre Serviciul European de Voluntariat si despre Saptamana Nationala a Voluntariatului 2010. Filmul va fi folosit ca instrument de diseminare a programului Tineret in Actiune si mai specific a oportunitatilor oferite tinerilor prin Serviciul European de Voluntariat. Astfel pe parcursul celor 7 zile fiecare voluntar a avut ocazia sa apara in fata camerei, sa-si spune povestea, sa contribuie la informarea cat mai exacta a publicului cu privire la SEV. In cursul saptamanii a fost filmata fiecare activitate din SNV, in acest fel asigurandu-se o diversitate foarte mare de activitati de voluntariat.
Aceasta activitate face parte din proiectului “Invata de la TV (Tineri Voluntari)!”Dupa proiectia filmului veti avea ocazia sa ii cunoasteti pe protagonisti (Voluntarii internationali in Cluj) si veti putea afla cum puteti deveni voluntar international

Intrarea este libera.