• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
22
  • iunie 28, 2021

You(th) redefine culture (1 august 2012 – 31 iulie 2013)

În cadrul proiectul „You(th) redefine culture!” CVCN a găzduit voluntari internaționali din Letonia, Cehia, Islanda și Germania pe o perioada de 9 luni (septembrie 2012 – mai 2013). Aceștia au fost implicați în activități de voluntariat în beneficiul comunității clujene.
Voluntarele Unnur Stefansdottir (Islanda) și Monika Hryzlikova (Cehia) au dezvoltat un program de educație multiculturală și activități de educație ecologică și artistică pe care le-au implementat în 15 clase din cadrul Școlii Generale “Ioan Bob” din Cluj, având peste 300 de beneficiari elevi.
Voluntarele Viktorija Kacane (Letonia) și Jennifer Bunk (Germania) au fost implicate în activități de educație nonformală pentru copiii din 8 clase ale Liceului Waldorf din Cluj-Napoca, atât în cadrul lecțiilor zilnice, cât și în cadrul programului de afterschool. Proiectul „You(th) redefine culture a fost finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune administrat în România de Agenția Naționala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.