• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Imagine Articol Website 2
  • octombrie 23, 2023

Totul despre antreprenoriat… dar în 2 minute

Ești o persoană tânără și dorești să înveți mai multe despre lumea antreprenoriatului, poate chiar să începi propriul tău proiect? Ești un lucrător de tineret sau profesor în căutarea unor instrumente prin care să-i introduci pe tineri în lumea antreprenoriatului și să-i ajuți să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale?

Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, am decis să lansăm o serie de 15 videoclipuri de 2 minute, pastile care te vor ajuta să înțelegi mai multe despre cum să faci ca ideea ta de afaceri să devină realitate. Videoclipurile, concepute pentru TikTok, folosesc un limbaj simplu și direct care îi poate ajuta atât pe tinerii cu puține cunoștințe despre acest subiect, cât și pe cei mai experimentați dintre ei.

Cele 15 videoclipuri pot fi vizionate în serie, sau poți decide să le vizionezi doar pe cele pe care le consideri mai relevante pentru tine. Conținuturile acestora acoperă diferite subiecte și pot fi un instrument util atât pentru a obține răspunsuri la întrebări specifice, cât și pentru a obține o imagine mai clară asupra lumii antreprenoriale.

Videoclipurile te vor ajuta să găseștii răspunsuri la întrebări precum: Cum definesc domeniul de activitate al companiei mele? Cum îmi definesc obiectivele pe termen lung? Ce formă juridică ar trebui să-i dau companiei mele? Cum calculez care este investiția mea inițială și cum gestionez costurile? Ce trebuie să fac pentru a-mi prezenta ideea potențialor finanțatori? Cum îmi pot gestiona angajații?

Acestea sunt, de asemenea, instrumente utile în cursurile de formare antreprenorială destinate tinerilor, deoarece pot servi drept suport pentru introducerea sau aprofundarea conținutului lecțiilor.

Videoclipurile sunt disponibile în 5 limbi (engleză, germană, italiană, română și spaniolă) și pot fi accesate pe TikTok, Instagram, Facebook și Youtube. Le poți accesa în limba română aici.

Proiectul 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗘𝗣𝗥𝗘𝗡𝗘𝗨𝗥+: 𝗘𝗫𝗣𝗟𝗢𝗥𝗜𝗡𝗚 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗘𝗣𝗥𝗘𝗡𝗘𝗨𝗥𝗦𝗛𝗜𝗣 𝗕𝗘𝗬𝗢𝗡𝗗 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗣𝗧𝗦”, coordonat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca în parteneriat cu Associazione di promozione sociale Joint, Backslash Association și Gemeinsam leben und lernen in Europa e.V. și co-finanțat de Comisia Europeană prin programul 𝗘𝗿𝗮𝘀𝗺𝘂𝘀+

1 Comment Found

Comments are closed.