• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000148 medium
  • februarie 14, 2012

Rezultate angajare

Dragi prieteni ai Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca, procesul de selectie privind postul de coordonator de proiect s-a incheiat. Acesta a durat mai mult decat am anticipat initial, cel mai important motiv fiind numarul mare de aplicatii primite drept raspuns la anuntul de angajare.

ioanaAjunsi la final si cu acest proces, care a presupus derularea unei serii de interviuri fata in fata, putem sa anuntam cu bucurie ca incepand cu data de 1 martie, noua membra a echipei CVCN este Ioana Bere. Din variatele experiente profesionale cu care Ioana vine in organizatia noastra, mentionam doar ca ea este fosta voluntara SEV, deruladu-si in anul 2011 stagiul international de voluntariat in Finlanda. Suntem siguri ca experienta acumulata acolo va fi valorizata si multiplicata in cadrul proiectului pe care il va coordona in urmatoarele 7 luni.

Va multumim tuturor celor care ne-ati trimis aplicatiile pentru acest post si va asiguram ca ne-ati facut munca de selectie destul de dificila prin calitatea aplicatiilor voastre!