• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000123 medium
  • septembrie 28, 2011

La o cafea, despre Serviciul European de Voluntariat! -world café-

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca in parteneriat cu Pro Vobis Centrul National de Resurse pentru Voluntariat va invita sa participati in data de 2 octombrie 2011 la un eveniment cu si despre voluntari internationali. Evenimentul va avea loc la Hotel Melody Central (Piata Unirii nr. 29) in sala Casino intre orele 14.00-16.00.

Evenimentul este destinat atat tinerilor (16-30 ani) care sunt interesati de oportunitatile de voluntariat internationale, cat si organizatiilor care doresc sa se implice in voluntariat international ca organizatii gazda sau/si ca organizatii de trimitere de voluntari.

“World Cafe” este o metoda creativa de a stimula un dialog semnificativ si colaborativ in jurul unor subiecte pe care participantii le considera importante. Metoda se ghideaza dupa ideea potrivit careia “Daca poti schimba opinii, poti schimba viitorul!”

Ideea evenimentului este de a afla si discuta diverse perspective despre voluntariat intr-o maniera directa si interactiva cu cei implicati direct in derularea acestui program: voluntari europeni si organizatiile lor gazda. Ne dorim ca la sfarsitul evenimentului sa se contureze o imagine globala asupra Serviciului European de Voluntariat astfel incat aceasta oportunitate oferita de programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene sa fie folosit la maxim de catre cei interesati.

Va rugam sa confirmati prezenta dvs. la eveniment pana in data de 30 septembrie 2011 la urmatoarele coordonate: e-mail programecvcn@voluntariat.ro, tel. 0264 431 411, mobil 0742 916 446, persoana de contact: Alex Ursa.

Acest eveniment face parte din proiectul VOLARE – VOLuntari Activi in Romania si Europa derulat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in perioada aprilie-decembrie 2011 in parteneriat cu Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca si Asociatia ART Fusion cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.