• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Imagine Articol Website
  • februarie 21, 2023

Entrepreneurship – Another Perspective: Apel participanți

Ești o persoană tânără cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și ești interesat(ă) de antreprenoriat? Ai o idee de afacere, dar crezi că îți lipsesc competențele și cunoștințele necesare pentru a înființa și conduce una?

În cadrul proiectului ENTREPRENEUR+ organizăm un curs internațional pentru 24 de tineri din România, Germania, Italia și Spania care să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile antreprenoriale într-un cadru intercultural, prin metode de educație nonformală, vizite de studiu și jocuri.

Când?

  • Între 30.05 și 03.06

Unde?

  • Cluj-Napoca, România

Ce este acoperit?

  • Mesele, gustările, cazarea în camere comune, rambursarea cheltuielilor de deplasare, materialele de curs

Sună interesant? Punem pariu că da!

Te întrebi cum să aplici? Este extrem de simplu! Completează formularul de înscriere și trimite-l prin e-mail la adresa cristian.paska@gmail.com până pe 12 martie. Poți aplica singur sau împreună cu încă o persoană (maxim)!

Pentru mai multe informații despre curs și procesul de selecție poți consulta acest document sau ne poți contacta la aceeași adresă de mail ca cea de mai sus!

Proiectul este implementat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca în parteneriat cu Associazione di Promozione Sociale Joint (Italia), Backslash (Spania) și Gemeinsam Leben und Lernen in Europa e.V. (Germania). Acesta este co-finanțat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene.