• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000263 medium
  • septembrie 9, 2013

Debut proiect 3G! Go. Give. Gain.

Incepand cu luna septembrie Centrul de Voluntariat Cluj Napoca gazduieste 4 voluntari internationali implicati in proiectul „3G! Go. Give. Gain.” . Voluntarii vin din 4 tari diferite: Lisa Kostner (Austria), Hannah Dando (Anglia), Julio Del Pino (Spania) si Viviane Clemens (Germania). Voluntarii vor desfasura stagii de un an de zile, timp in care vor desfasura activitati de animatie clinica in 5 sectii al Spitalului de Urgente pentru Copii Cluj.

Obiectivul proiectului vizeaza crearea unui cadru care sa favorizeze dezvoltarea personala si profesionala a celor 4 voluntari implicati in proiect prin implicarea lor in activitati constante de animatie clinica in prima parte a proiectului. In cea de-a doua parte a proiectului voluntarii vor avea posibilitatea sa isi dezvolte in paralel cu activitatea in spital si proiecte individuale care sa se finalizeze in doua evenimente publice de promovare a voluntariatului in comunitatea locala in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului (12-18 mai 2014).

Proiectul „3G! Go. Give. Gain.” este finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune administrat in Romania de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.