• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000082 medium
  • iulie 20, 2010

Biblioteca Vie, editia I

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca organizeaza “Biblioteca Vie”. Evenimentul va avea loc in Piata Muzeului in data de 29 iulie intre orele 16.00-20.00

BIBLIOTECA VIE este o activitate ce isi propune sa atraga atentia asupra acceptarii diversitatii umane pentru ca diferentele dintre oameni nu sunt valorificate ca fiind resurse ci din contra aceste diferente duc la etichetare, crearea sau intarirea prejudecatilor, care in cele din urma duc la discriminare, suspiciune si excludere. De aceea credem ca valorificarea diferentelor dintre oameni poate sa aduca o schimbare pozitiva in randul acestora.

Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita – cititorii vin si imprumuta “carti” pentru o perioada limitata de timp (30 minute). Dupa ce citesc “cartile”, le returneaza in biblioteca, si daca vor, pot sa mai imprumute o “carte”. Exista insa doua aspecte importante: CARTILE sunt FIINTE UMANE si intra intr-un dialog personal cu cititorul.

Ne-ar face o deosebita placere sa participati in calitate de cititor in cadrul Bibliotecii Vii.

Aceasta activitate este realizata de catre Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.
Pentru mai multe detalii ne gasiti la programecvcn@voluntariat.ro , 0742 916 446

Documentatie realizata de Asociatia A.R.T. Fusion ca organizatie suport in Romania pentru implementarea metodei Biblioteca Vie – pentru contact www.artfusion.ro.