• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000080 medium
  • ianuarie 1, 2011

Am lansat “Ghidul oportunitatilor de voluntariat din Cluj-Napoca, 2010-2011”

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca lanseaza azi, publicatia “Ghidul oportunitatilor de voluntariat din Cluj-Napoca, 2010-2011”, aflata la a treia editie.
Acest ghid isi propune sa ofere, celor ce doresc sa faca voluntariat, o mai buna orientare in spatiul sectorului de voluntariat din Cluj-Napoca, dar pe de alta parte constituie si un instrument de promovare a organizatiior si institutiilor care au oferte de voluntariat. Oferta din acest ghid este una diversa, cu 41 de organizatii si institutii publice care acopera o paleta foarte diversificata de domenii in care clujenii se pot implica: social, cultural, protectia mediului, activism civic, sanatate, protectia animalelor,veducatie si multe altele. Publicatia este disponibila la sediul Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca, si va fi distribuita catre toate organizatiile prezentate, in plus publicatia este disponibila si on-line aici (varianta pdf) sau aici (varianta flash).
Acesta editia a ghidului a fost realizata de o echipa de 6 voluntari internationali, care au inventariat, in periplul lor pe la institutii si organizatii, alternative de voluntariat dintre cele mai interesante.
Aceasta activitate face parte din proiectul “Invata de la TV (Tineri Voluntari)!”, proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune si sprijinit de compania NETLOGIQ.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.