• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000320 medium
  • octombrie 16, 2014

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca lanseaza apelul pentru mentori in cadrul proiectului “Managementul Voluntarilor de la A la Z”

CVCN impreuna cu partenerii proiectului, anunta deschiderea inscrierilor pentru participarea ca mentori organizationali in cadrul proiectului “Managementul voluntarilor de la A la Z”.

Scopul proiectului este cresterea calitatii muncii cu voluntarii a 16 organizatii neguvernamentale din Romania prin activitati de formare, consultanta, job shadowing si organizarea de actiuni comunitare.

In acest sens CVCN cauta 3 organizatii-mentor cu experienta in managementul voluntarilor care sa ofere suport ONG-urilor beneficiare din proiect in dezvoltarea unui sistem eficient de management al voluntarilor. Acest lucru se va realiza in mod concret prin intermediul unui stagiu de jobshadowing gazduit de organizatiile-mentor, prin care reprezentantii organizatiilor mentorate sa aiba ocazia sa experimenteze direct, in teren, modalitati de coordonare a voluntarilor, intr-un context de invatare experientiala.

Profilul organizatiilor-mentor cautate:
– experienta in coordonare de voluntari;
– experienta in gestionarea programelor de voluntariat;
– competente de a oferi sprijin altor organizatii care lucreaza direct cu voluntarii;
– disponibilitate pentru a participa la activitatile proiectului;
– capacitatea de a organiza si facilita o activitate de jobshadowing de doua zile pentru 4 persoane.

Durata colaborarii: 4 luni (noiembrie 2014 – februarie 2015).

Conditii pentru participarea ca organizatie-mentor in cadrul proiectului “Managementul voluntarilor de la A la Z”:
– delegarea unui responsabil de proiect (preferabil cu rol in coordonarea voluntarilor) care sa fie implicat activ in toate etapele corespunzatoare activitatii de mentorat;
– participarea responsabilului de proiect la o intalnire de doua zile de pregatire a activitatii de mentorat;
– asigurarea vizibilitatii proiectului si a rezultatelor sale;
– incheirea unui contract de prestari servicii intre responsabilul desemnat de organizatia mentor si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (unde vor fi incluse rolurile si atributiile tuturor partilor).

Organizatiile interesate pot aplica prin completarea formularului on line pana la data de 29 octombrie 2014, orele 23.00. Gasiti formularul aici.
Rezultatele selectiei vor fi anuntate exclusive prin e-mail in data de 5 noiembrie 2014.

Proiectul ,,Managementul Voluntarilor de la A la Z” se deruleaza din luna aprilie 2014 pana in luna martie 2015 si este finanțat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în Romania, cu suma de 34 942 euro. Partenerii Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca in cadrul proiectului sunt Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si IOGT Tippetue din Norvegia.

Pentru infomații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, tel. 0264431411 sau 0746786881, e-mail programecvcn@voluntariat.ro, persoana de contact Bere Ioana Maria.

EEA%20Grants

logo%20fondong%20format%20png sigla%20cvcn%20transparenta%20 %20Copy%20 %20Copy sigla%20noua%20PV

iogt

tineret2

Save