• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
00000183 medium
  • octombrie 31, 2012

Gala Nationala a Voluntarilor revine – s-a dat startul la nominalizari

Federatia VOLUM da startul nominalizarilor la cea de-a doua editie a Galei Nationale a Voluntarilor, singura competitie nationala ce aduce recunoastere voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor si centrelor de voluntariat din intreaga tara.

Timp de doua saptamani (30 octombrie – 12 noiembrie), organizatiile non-guvernamentale, companiile si institutiile publice care lucreaza cu voluntari si cele care implementeaza proiecte de voluntariat sunt asteptate sa isi nominalizeze favoritii, accesand www.voluntariat.ro/gala .

La prima editie a Galei Nationale a Voluntarilor, Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca a castigat premiul pentru “Centrul de voluntariat al anului 2011”, premiu cu care ne mandrim in continuare!
La fel ca si anul trecut, competitia va fi sustinuta de catre cei sapte ambasadori ai voluntariatului: Damian Draghici, Raed Arafat, Marius Manole, Margareta Paslaru, Calin Goia, Valeria Racila von Groningen si Zoli Toth.
Nominalizarile se primesc exclusiv prin email, la adresa office@federatiavolum.ro, pana la data de 12 noiembrie 2012. Nominalizatii trebuie sa-si fi derulat activitatea pe durata anului 2012 sau sa faca parte din proiecte aflate in derulare, cu conditia ca acestea sa fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.Dupa preselectarea nominalizarilor de catre organizatori, juriul va alege cei 22 de castigatori care vor fi anuntati si premiati in cadrul Galei Nationale a Voluntarilor care va avea loc pe 12 decembrie 2012, la Crystal Ballroom Palace.

Gala Nationala a Voluntarilor este un eveniment anual care ofera un loc de cinste voluntarilor din Romania o binemeritata recunostere publica a oamenilor care daruiesc in mod constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in dificultate.

Mai multe informatii, precum si formularele de nominalizare sunt disponibile pe pagina evenimentului www.voluntariat.ro/gala .