• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Imagine Articol Website 1
  • octombrie 12, 2023

Finanțarea proiectelor de voluntariat

Vrei să implementezi propriul tău proiect de voluntariat?

Pentru ca proiectul tău să aibă succes și să producă rezultate, ai nevoie de diverse cunoștințe și abilități antreprenoriale și de management de proiect. Atunci când vine vorba de finanțarea unui proiect de voluntariat, mulți tineri nici nu știu de unde să înceapă!

Și aici dorim să îți oferim ajutorul nostru. Ca parte din proiectul nostru transnațional de cooperare „ENTREPRENEUR+”, am organizat o serie de ateliere pe această temă. Am concentrat toate informațiile în manualul nostru „Cum să-mi finanțez propriul proiect de voluntariat?” Manualul este potrivit și pentru persoanele, care au puțină experiență în domeniul financiar.

În manual, nu îți oferim doar cunoștințe teoretice, dar am inclus și mai multe exerciții practice și modele. Sperăm că acest lucru te va ajuta să îți finanțezi propriile idei!

În cele 3 capitole, îți vom prezenta elementele cheie care sunt importante atunci când vrei să obții finanțare pentru un proiect:

  • De ce am nevoie pentru proiectul meu? Vei învăța cum să planifici un proiect, cum să îți stabilești obiective clare și cum să determini de ce resurse vei avea nevoie.
  • Cum obțin ceea ce am nevoie? Îți prezentăm diferite metode de finanțare. Poți afla care metodă este cea mai potrivită pentru nevoile tale.
  • Cum gestionez banii? Vei învăța cum să ții evidența costurilor, cum să documentezi tranzacțiile și cum să raportezi către organele relevante.

Poți apoi să îți împărtășești cunoștințele și să facilitezi singur un atelier pentru colegii tăi de proiect. În anexele manualului vei găsi un desfășurător pentru un atelier de 3 ore și exerciții practice pe tema finanțării proiectelor de voluntariat.

Poți descărca manualul nostru „Cum să-mi finanțez propriul proiect de voluntariat?” gratuit. Este disponibil în 5 limbi: engleză, germană, italiană, română și spaniolă. Îl poți descărca gratuit de aici:

Proiectul 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗘𝗣𝗥𝗘𝗡𝗘𝗨𝗥+: 𝗘𝗫𝗣𝗟𝗢𝗥𝗜𝗡𝗚 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗘𝗣𝗥𝗘𝗡𝗘𝗨𝗥𝗦𝗛𝗜𝗣 𝗕𝗘𝗬𝗢𝗡𝗗 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗣𝗧𝗦”, coordonat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca în parteneriat cu Associazione di promozione sociale Joint, Backslash Association și Gemeinsam leben und lernen in Europa e.V. și co-finanțat de Comisia Europeană prin programul 𝗘𝗿𝗮𝘀𝗺𝘂𝘀+.

WhatsApp Image 2023 10 12 at 16.48.10
WhatsApp Image 2023 10 12 at 16.48.09