• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Europe Direct campanie barometru KV 01 site
  • noiembrie 10, 2022

Regulamentul concursului “Fă-ți testul de compatibilitate cu Uniunea Europeană”. Perioada 10-24.11.2022

Concursuri și ceremonii de decernare a premiilor

EUROPE DIRECT Cluj te invită la un concurs prilejuit de cel de-al doilea ”Dialog privind viitorul Transilvaniei. Focus: tinerii”!

Astăzi, 10 noiembrie, începând cu ora 12:00 p.m., am lansat pe paginile noastre de Facebook și de Instagram concursul „ Fă-ți testul de compatibilitate cu Uniunea Europeană”.

3 premii formate din seturi de materiale promoționale europene vor ajunge la câștigători.

  • 10 noiembrie 2022, 12:00 CET – 24 noiembrie 2022, 12:00 CET

Informații practice

Când

Joi 10 noiembrie 2022, 12:00 CET – joi 24 noiembrie 2022, 12:00 CET

Limbi

română

Descriere

Până joi, 24 noiembrie, ora  12:00 p.m., tot ce trebuie să faci este să completezi Busola EU-ROmetru pe https://eurometru.ro/ și să lași acolo emailul și ideea ta pentru viitorul Europei. Intri automat în acest concurs. Opțional poți activa butoanele: ,,like”/ ,,apreciat”   și ,,share/distribuie” aferente postării referitoare la Concurs de pe paginile Instagram și Facebook ale Organizatorului EUROPE DIRECT Cluj și, de asemenea, să ,,eticheteze” (,,tag”) numele de cont Facebook al unui prieten.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți.

Contactarea potențialilor câștigători se va prin email. Pentru revendicarea premiului, câștigătorii au la dispoziție 72 de ore de la ora primirii mesajului de notificare, timp în care vor transmite o confirmare a primirii mesajului prin email, la EUROPE DIRECT Cluj: europedirect.cluj@voluntariat.ro

Regulamentul este disponibil aici.

Context

”Dialog privind viitorul Transilvaniei. Focus: tinerii” face legătura, pe plan local, cu prioritățile Comisiei Europene 2019-2024, în special Anul European al Tineretului 2022 și Conferința privind Viitorul Europei. Obiectivul activitatii este sprijinirea procesului de dezvoltare personală, socială și profesională a tinerilor din Transilvania, prin ascultarea opiniilor acestora, implicarea lor și promovarea oportunităților europene pentru aceștia. Toți tinerii doritori sunt însemnați să completeze busola EU-ROmetru și să își facă testul de compatibilitate cu Uniunea Europeană pe https://eurometru.ro/

O scurtă descriere este disponibilă aici

PDF Embedder requires a url attribute