• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
CoFE follow up
  • decembrie 2, 2022

Când Europa ”vorbește” – rezultatele Conferinței privind viitorul Europei

Cu ceva timp în urmă v-am chemat să jucați un rol activ în Conferința privind viitorul Europei (CoFE) și suntem bucuroși pentru implicarea fiecăruia dintre voi, cetățenii, în acest exercițiu de democrație care a însemnat consultarea paneuropeană cu privire la viitorul nostru European.

A sosit momentul ca instituțiile UE să demonstreze oamenilor că vocea lor a fost auzită în timpul celor 7000 de evenimente organizate în toate colțurile Uniunii sau prin cele 18000 de contribuții postate pe platforma multilingvă a Conferinței.

Pentru a face acest lucru, cetățenii care au participat la panelurile cetățenilor europeni, reprezentanții panelurilor naționale de cetățeni și ai evenimentelor naționale se vor reuni la sediul Parlamentului European de la Bruxelles pe 2 decembrie, la ora 9.00 (live streaming), cea de-a doua sesiune începând cu ora. 15.30 (live streaming).

Instituțiile UE vor explica modul în care au dat curs propunerilor Conferinței, fiecare în sfera proprie de competențe și în conformitate cu tratatele.

Vă invităm să urmăriți evenimentul împreună cu noi (agenda evenimentului e mai jos)

Informații suplimentare: raportul final al CoFE

PROGRAMME_COFE_FEEDBACK-002-30-11-2022-final