• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Europe Direct
  • august 31, 2022

EUROPE DIRECT Cluj te invită la un concurs de toamnă!

Concursuri și ceremonii de decernare a premiilor

Astăzi, 31 august, începând cu ora 15:00 p.m., am lansat pe paginile noastre de Facebook și de Instagram concursul „GIVEAWAY de toamnă”.

10 premii formate din seturi de materiale promoționale europene vor ajunge la câștigători, primele 10 emailuri care sosesc pe adresa oficiala de email a EUROPE DIRECT Cluj, cu subiectul ”podcast Europacufolos” și 3 teme majore reflectate în episoadele podcastului realizat de EUROPE DIRECT Cluj și publicat aici https://anchor.fm/europe-direct-cluj

  • promovarea proiectului European, a Anului European al Tineretului si Pactului Verde
  • 31 august 2022, 15:00 CET – 10 septembrie 2022, 15:00 CET

Informații practice

Când:

31 august 2022, 15:00 CET – 10 septembrie 2022, 15:00 CET

Limba:

română

Descriere:

Concurs „GIVEAWAY de toamnă”

Până sîmbătă, 10 septembrie, ora  15:00 p.m., tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect printr-un scurt mesaj la email: europedirect.cluj@voluntariat.ro , la întrebarea „Care sunt 3 dintre temele europene abordate in episoadele podcastului Europacufolos?”.

Câștigătorii vor fi desemnați în baza principiului ”primul venit, primul servit”, adică primele 10 emailuri cu răspunsuri complete, sosite pe emailul indicat pentru concurs.

Context

La EUROPE DIRECT Cluj deschidem sezonul de toamnă în spirit European, verde! Pactul verde European e important pentru fiecare dintre noi, întrucât viitorul Europei și al lumii depinde de o planetă sănătoasă. Provocările actuale legate de climă și mediu necesită un răspuns urgent și ambițios. Uniunea Europeană s-a angajat să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În contextul Anului European al Tineretului 2022, promovam podcastul Europacufolos realizat de EUROPE DIRECT Cluj cu sprijinul UBB Radio Online, pentru a ajuta publicul, în special tinerii, să afle ce acțiuni ale UE le sunt de ajutor.

 Premierea

10 premii formate din seturi de materiale promoționale europene vor ajunge la câștigători: agende reciclate, ghiozdane, polare, geci de ploaie etc., perfecte pentru a începe toamna aceasta așa cum se cuvine! De asemenea, setul cuprinde și publicația apărută în 2022: ”Biodiversitate și Foraging”.

Contactarea potențialilor câștigători se va face numai prin căsuța de mesaje a Facebook/ Instagram. Pentru revendicarea premiului, câștigătorii au la dispoziție 72 de ore de la ora primirii mesajului de notificare, timp în care vor transmite o confirmare a primirii mesajului pe pagina de Facebook/ Instagram a EUROPE DIRECT CLUJ:

https://www.facebook.com/europe.direct.in.cluj  si

https://www.instagram.com/europe.direct.cluj/

UPDATE: Câștigătorii seturilor de materiale promoționale europene sunt:

Barbaros Adrian

Grigor Iulia

Ana Riti

Marcela Patsias

Vaida Petruța-Florina