• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Untitled design 2
  • Started:2023/10/18 17:30 Ended:2023/10/18 20:00

ENTREPRENEUR+ : Final de Proiect

Proiectul ENTREPRENEUR+ se apropie de final, așa că vă dăm întâlnire la o seară de networking pentru a vă prezenta rezultatele proiectului.

Dacă ești lucrător de tineret, formator, cadru didactic, sau coordonator de voluntari, acest eveniment este pentru tine! Avem resurse utile și extrem de valoroase de împărtășit pentru fiecare dintre voi!

Citește mai multe despre proiect și produsele intelectuale create aici: https://tinyurl.com/ENTREPRENEURPLUS 

Pe lângă aperitivele și băuturile din partea noastră, dacă participi vei primi exclusiv, în mod gratuit, jocul educațional de societate Future Entrepreneur, dar și celelalte resurse în format electronic! 

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, completează acum formularul pentru a-ți asigura locul! P.S. Îți vom confirma participarea, în limita locurilor disponibile! https://tinyurl.com/FORMULAR-EVENIMENT 

Beneficii de a participa:

▶️context de networking cu alți specialiști și cadre didactice,

▶️inspirație pentru eventuale inițiative proprii,

▶️acces gratuit la resursele create,

▶️primirea în format tipărit a jocului Future Entrepreneur,

▶️certificat de participare (la cerere).

—-

Evenimentul are loc miercuri, 18 octombrie 2023, de la ora 17:30, în cadrul Centrului pentru Tineret Cluj-Napoca (Strada Iuliu Maniu. nr.1 – intrare de pe pietonala aflată în curs de modernizare). 

Proiectul ENTREPRENEUR+: EXPLORING ENTREPRENERUSHIP BEYOND CONCEPS este coordonat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca în parteneriat cu Associazione di promozione sociale Joint, Backslash Association și Gemeinsam leben und lernen in Europa e.V. și co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.