• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411

EVENIMENTE ANUALE

Gala de Decernare a Premiilor pentru Implicare in Comunitate

10 editii la rand, in fiecare an pe 5 decembrie – Ziua Internationala a Voluntarilor, Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca organiza Gala de Decernare a Premiilor pentru Implicare in Comunitate, eveniment prin care doream sa atragem atentia intregii comunitati asupra importantei si valorii voluntariatului si pentru a spune un “multumesc” voluntarilor din comunitatea locala.

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Cluj-Napoca (SNV)

Incepand cu anul 2002, in fiecare primavara Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca organizeaza Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV), eveniment ce urmareste promovarea responsabilitatii civice si sociale prin actiuni concrete de voluntariat, targuri de oferte de voluntariat, evenimente publice de sustinere a valorii voluntariatului in comunitatea noastra. Mai multe informatii despre Saptamana Nationala a Voluntariatului la nivel national gasiti aici.

Ghidul oportunitatilor de voluntariat din Cluj-Napoca

“Ghidul oportunitaţilor de voluntariat din Cluj Napoca” este o publicatie menita sa vina in sprijinul persoanelor interesate de activitati de voluntariat, dar si a institutiilor publice si a organizatiilor neguvernamentale, interesate sa lucreze cu voluntari. Aceasta publicatie, reprezinta principalul instrument in orientarea, pe termen lung, a persoanelor interesate de voluntariat, spre activitaţile derulate in folosul comunitaţii clujene. Prima editie a aparut in 2004, a doua in 2006-2007 iar a treia in 2010-2011.