• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411

AVEM NEVOIE DE VOLUNTARI

Reprezinti o organizatie neguvernamentala sau o institutie publica din Cluj-Napoca ce are nevoie de voluntari? Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca te poate ajuta in recrutarea lor.

Te invitam sa completezi formularul alaturat cu toate detaliile necesare. Echipa noastra va transmite informatia catre persoane interesate de activitati de voluntariat si te va pune in contact cu cei care raspund pozitiv la anuntul de implicare.

Formularul trebuie trimis cu minim 10 zile lucratoare inainte de debutul activitatii voluntarilor (pentru a oferi suficient timp atat echipei CVCN in recrutarea voluntarilor dar si organizatiei/institutiei tale in pregatirea efectiva a acestora pentru activitati).

Apeland la Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca pentru recomandare de voluntari, organizatia ta se obliga sa mentioneze acest lucru ori de cate ori promoveaza in mass media actiunea in care implica voluntarii recomandati de CVCN.

Serviciul de recomandare de voluntari este oferit de CVCN in mod gratuit, fiind adresat exclusiv organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice din Cluj-Napoca ce doresc sa implice voluntari.

Daca esti interesat de alte servicii, poti vedea ce ofera CVCN aici.

Formular de contact pentru organizatii!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform Termeni si conditii