• Virgil Fulicea, Nr 1, Cluj-Napoca, ap. 1
  • 0264 431 411
Redirecţionează 35 1 1
  • februarie 5, 2021

Alege să susţii activitatea Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca!

Anul acesta activitatea noastră se va axa pe educaţie şi voluntariat în comunităţi interetnice. Vom fi prezenţi în 6 comune din judeţele Cluj şi Sălaj unde vom susţine cadrele didactice în dezvoltarea de competențe care să contribuie la un proces educațional coerent şi calitativ, bazat pe învățare nonformală, creativitate şi incluziune. De asemenea, vom organiza acţiuni comunitare în comuna Bonţida (jud. Cluj) şi în comuna Sânmihaiu Almaşului (jud. Sălaj) în cadrul cărora vom implica atât comunitatea locală, cât şi angajaţi ai unor diverse companii locale, precum şi din Municipiul Cluj-Napoca, având ca obiect satisfacerea unor nevoi identificate în cadrul acestor comunităţi. Mai mult, anul acesta, eforturile noastre vor fi îndreptate şi spre sprijinirea voluntariatului în România, prin intermediul unui consorţiu care va contribui la îmbunătățirea legislației în domeniul voluntariatului. Şi bineînțeles, vom continua eforturile de a promova democraţia, drepturile omului, un stil de viaţă activ în care voluntariatul este valorizat şi valorificat, valorile europene, precum şi să cream materiale şi să organizăm activităţi de formare şi ateliere extrem de interesante şi educative!


Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit de pe 2020

Pasul I: Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Formularul 230 – 2 ani

Formularul 230 – 1 an

PASUL II: Completează secțiunea I.Date de identificare a contribuabilului cu datele tale şi semnează formularul în partea din stânga jos. Completează CNP-ul în cadranul aferent de pe a doua pagină şi semnează în partea din stânga jos.

PASUL III: Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos

  1. Scanat sau fotografiat, la adresa de e-mail cluj@voluntariat.ro. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
  2. Prin poștă sau prin curier la adresa Strada Virgil Fulicea, nr. 1, ap. 1, Cluj-Napoca, judeţul Cluj, cod postal 400022. Mai departe ne ocupăm noi.
  3. La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsești aici adresele.
  4. Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.
  5. În cazul în care ai domiciliul în Cluj-Napoca, putem să ridicăm personal formularul! Dă-ne de ştire printr-un mail la adresa cluj@voluntariat.ro! Mai departe ne ocupăm noi!

Dacă întâmpini orice fel de dificultăți, nu ezita să ne contactezi la adresa cluj@voluntariat.ro.